Van 1 april – 10 april 2020 is de 5e editie van de 10 dagen Teken Challenge.

De Teken Challenge is totaal vernieuwd. Ik heb voor een specifiek thema gekozen, namelijk Train Your Brain.

Wist je dat iedereen die zich inschrijft voor De Visuele Communicatie Post automatisch gratis mee kan doen met de Teken Challenge? Voor meer informatie en aanmelden zie de link onderaan de blogpost.

We gaan ons rechterbrein eens lekker aan de gang zetten. Want Zakelijk Tekenen is niet moeilijk, alleen we zijn niet meer gewend om te tekenen. We doen vrijwel alles met ons linkerbrein, terwijl juist ons rechterbrein zorgt voor creativiteit en inzichten.

Met leuke oefeningen gaan we ons rechterbrein eens lekker wakker schudden. Hieronder zie je een voorbeeld van een opdracht en de mogelijke uitwerkingen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorbeelden van wat je zou kunnen tekenen:

   

Je kan dus #snelensimpel tekenen of lekker even helemaal los gaan. Je kan analoog (stiften, waterverf, tekenpennen etcetera) of digitaal tekenen, op bijvoorbeeld je tablet. Na deze Teken Challenge kun je iedere keer als je even vast loopt, een van de oefeningen doen om je brein weer op gang te krijgen.

 

Je hebt geen tekenervaring nodig voor deze challenge en je hoeft ook niet een van de workshops met betrekking tot Zakelijk Tekenen gevolgd te hebben. Je hoeft namelijk geen ‘zakelijke’ tekeningen te maken. Interpreteer de opdrachten zoals je wilt en ga helemaal los met jouw creativiteit.

Meer informatie over de gratis 10 dagen Teken Challenge en om je aan te melden, klik hier.

2 reacties. Plaats een nieuwe

Geef een reactie