10 dagen Teken Challenge

Zo’n 1.500 deelnemers deden reeds mee aan 1 of meerdere edities van de Teken Challenge.

Na 4 edities ben ik momenteel aan het bekijken in welke vorm de 5e editie gaat plaats vinden.
Als je je onderaan aanmeld voor de nieuwsbrief, ontvang je als eerste bericht wanneer de 5e editie van start gaat.
Ondertussen ontvang je 1x per 2 maanden een superleuke nieuwsbrief vol inspiratie, tips & tricks.

#tekenchallenge, visueel notuleren, visual notes, visual writer

Wat is dat nou, die Teken Challenge?

Door deel te nemen aan de #TekenChallenge ontdek je de kracht van Visueel Notuleren. Visueel Notuleren is door middel van tekeningen effectiever communiceren, beter begrijpen en beter onthouden. Het gaat hierbij niet om artistiek tekenen, maar om #SnelenSimpel dingen duidelijk te maken.

Je kan visueel notuleren op diverse manieren toepassen, van letterlijk aan-tekeningen maken van een vergadering, het tekenen van to-do lijstjes tot en met het visualiseren van de samenvatting van een onderzoeksrapport. Het is tevens een effectieve methode om bijvoorbeeld je ideeën en plannen duidelijk te maken voor anderen. Om interactie en betrokkenheid binnen een team te krijgen. En om een dialoog op gang te brengen en te houden.

De meeste volwassenen tekenen echter niet meer. Omdat we niet meer durven. Omdat we dénken dat we niet kunnen tekenen. Omdat we dénken dat een tekening mooi en perfect moet zijn. Omdat we dénken dat een tekening 100% moet lijken op de werkelijkheid…. Maar dat is helemaal niet het doel van tekenen, en al helemaal niet van visueel notuleren. Je tekent om iets te communiceren, om iets duidelijk te maken. En wist je dat mensen die tekenen terwijl ze luisteren 30% meer onthouden? Visueel notuleren is daarom ook zo effectief. En natuurlijk ook gewoon erg leuk om te doen.

Tijden de GRATIS 10 dagen TekenChallenge krijgt je elke dag een mail met een korte uitleg + voorbeelden *) en een leuke tekenopdracht om zelf mee aan de slag te gaan. Opdrachten die je dan ook meteen kunt gaan doen, door gewoon #SnelenSimpel te tekenen. Diverse thema’s zullen aanbod komen, waaronder wat voor materiaal je kunt gebruiken, #SnelenSimpel symbolen en iconen tekenen, het tekenen van abstracte begrippen en nog veel meer.

*) de 5e editie wordt een een vernieuwde versie en zal er (deels) anders uit komen te zien.

AANMELDEN

Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen kan de informatie die je invult op onderstaand formulier gebruiken om in contact met je te komen cq te blijven, om je zo inspiratie, tips & tricks, updates en (workshop) aanbiedingen te sturen met betrekking tot Fotografie en Tekenen oftewel visuele communicatie. Door je aan te melden ga je ermee akkoord dat ik je gegevens mag gebruiken voor bovengenoemde en uiteraard de Teken Challenge.
Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link ‘Afmelden/Unsubscribe’ te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van mij ontvangt, of door contact met mij op te nemen via news@yvonnedehont.nl. Ik behandel je gegevens met respect: privacyverklaring.

Dit delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu
Meld je aan en ontvang gratis het e-book Fotograferen tijdens de Feestdagen.