10 enge films op Netflix in Oktober

Ben jij een echte Halloween- en horrorfan? Deze 10 enge films op Netflix in Oktober moet je dan zeker gaan kijken.

Halloween wordt steeds populairder in ons land en daar speelt de streamingdienst meteen op in, met een hoop enge films die in 2021 nog uitkomen… vóór 31 oktober.
*) een enkele film staat al langer op Netflix, maar hoort zeker in dit rijtje thuis.

No One Gets Out Alive (29 september)

In deze spannende horrorfilm gaat een wanhopige immigrant op zoek naar de Amerikaanse droom. Wanneer zij tijdelijk in een oud pension belandt, verandert haar leven al snel in een nachtmerrie met angstaanjagende kreten, schimmen en griezelige visioenen als gevolg.

There’s Someone Inside Your House (6 oktober)

Ook deze horrorfilm wil je niet missen. There’s Someone Inside Your House gaat over een jonge meid die naar een slaapstadje verhuist. Daar maakt ze nieuwe vrienden, maar die worden één voor één het slachtoffer van iemand met kwade intenties. Makani Young en haar vrienden moeten dat mysterie zo snel mogelijk oplossen, voordat het te laat is.

Night Teeth (20 oktober)

In de film Night Teeth wil een student wat bijverdienen en wordt chauffeur, waarna hij twee mysterieuze vrouwen oppikt. Die blijken behoorlijk bloeddorstig te zijn, in de letterlijke zin van het woord. Het wordt een zware nacht voor de student in kwestie.

Hypnotic (27 oktober)

Hypnotic gaat over een jonge vrouw die niet op alle fronten tevreden is met haar leven. Ze wil er daarom alles aan doen om zichzelf te verbeteren, zodat ze eindelijk de persoon kan zijn die ze wil zijn. Ze gaat op zoek naar hulp voor zelfverbetering en vindt het bij een bekende hypnotiseur. Na een aantal zeer intensieve sessies te hebben ondergaan, ontdekt ze al snel dat haar zoektocht naar zelfverbetering onverwachte en dodelijke gevolgen heeft.

Squid Game – 17 september

456 ogenschijnlijk willekeurige mensen ontvangen een mysterieuze uitnodiging. Ze hebben één ding gemeen: ze zitten krap bij kas. Ze worden opgesloten op een geheime locatie, waar ze gestoorde versies van kinderspelletjes moeten spelen om de hoofdprijs te winnen: 33 miljard euro. Klein probleem: elk spel heeft, in tegenstelling tot de kinderversies, dodelijke gevolgen voor de verliezers. Lees hier meer over deze fascinerende thriller-serie, die alleen al het checken waard is vanwege de kleurrijke vormgeving.

The Chestnut Man – 29 september

Over grote namen gesproken: Netflix heeft de nieuwe serie van de maker van The Killing weten te scoren. The Chestnut Man speelt zich af in een stille buitenwijk van Kopenhagen. Op een koude morgen in oktober ontdekken politieagenten een op brute wijze vermoorde vrouw in een speeltuin. Één detail valt meteen op: ze mist een hand. Naast haar lijk ligt bovendien een klein mannetje, gemaakt van kastanjes. Dan begint de enerverende jacht op de moordenaar pas echt, zoals je van de betere Scandinavische thrillers gewend

The Old Days

In The Old Ways is Cristina een journalist van Mexicaanse oorsprong. Zij reist naar het thuis van haar voorouders in Veracruz om een verhaal van tovenarij te onderzoeken. Daar wordt ze ontvoerd door een groep locals die claimen dat ze de reïncarnatie van de duivel is. bent.

Escape The Undertaker

The Undertaker heeft in zijn landhuis een val gezet voor het opvallende tag-team The New Day. Wat ze niet weten: het herenhuis van de Undertaker is een extreem spookhuis, boordevol bovennatuurlijke uitdagingen. Het is aan de kijker om te beslissen over het lot van deze drie arme zielen die proberen de toorn van The Undertaker te overleven.

Fever Dream

Een vrouw genaamd Amanda ligt ziek op bed, ver van huis. Een jonge jongen genaamd David ondervraagt haar, in een poging haar het zich te herinneren. Zij is niet zijn moeder, hij is niet haar zoon. Terwijl haar tijd dringt, helpt hij haar een krachtig, beklijvend verhaal te ontrafelen over obsessieve jaloezie, een onzichtbaar gevaar en de kracht van de liefde van een moeder voor haar kind.

The Ritual

Vijf vrienden gaan wandelen in de Zweedse wildernis waar iets hen lijkt te volgen. Van The Night House-regisseur David Bruckner: The Ritual vervormt de realiteit tot het punt waarop je niet zeker weet wat je hebt gezien tot het einde.

TIP: download de gratis Oktober Halloween Tekenkalender.

Geef een reactie