Behind the scenes

Een webshop met ansichtkaarten, boekenleggers, canvasdoeken etc. Allen voorzien van beeldmateriaal gemaakt door mij, in de vorm van foto’s en/of tekeningen.
Dat was een droom, eigenlijk meer iets voor later eerlijk gezegd. Maar nadat ik mijn eerste canvasdoeken had verkocht aan nog wel mijn favoriete winkel, De Kwast, wilde ik niet meer wachten.

De Kwast - Den BoschDe Kwast - Oss
Het is namelijk zo ontzettend leuk om te zien dat mensen blij worden van het werk dat je hebt gemaakt. En dat werk wil ik delen en niet alleen op mijn website. Dus waarom niet alvast kleinschalig en eenvoudig beginnen? Afgelopen weken heb ik dan ook o.a. gewerkt aan het bouwen van mijn eigen shop. En daarbij direct rekeninghoudend met de toekomst.Werken

Ik start met enkele ansichtkaarten, canvasdoeken en free printables. Deze wil ik op termijn uitbreiden. Maar ook online cursussen, workshops en bijvoorbeeld e-books wil ik uiteindelijk via de shop gaan aanbieden. En zowel gratis als betaalde artikelen. Tastbare producten en virtuele producten (downloads ed).

Je begrijpt het: van eenvoudig is al lang geen sprake meer ;-). Tel daar alle juridische zaken, waar je met een webshop rekening mee moet houden, bij op en je bent wel wat uurtjes kwijt om de boel gebouwd te krijgen. Algemene voorwaarden, FAQ, prijzen, productinformatie, foto’s producten, wijze van verzending en kosten, sku’s, voorraden etc. Allemaal nodig, ook al begin je kleinschalig. Maar zo ontzettend leuk en leerzaam én de shop is meteen klaar voor de toekomst. Op vast een enkele bug na ;-).

Betalen kan via overschrijving of factuur. Op termijn zal elektronisch betalen (zoals iDeal) wel toegevoegd worden, maar daarvoor dient de shop eerst nog meer te groeien.

Vrijdag gaat de shop online. Alle abonnees op mijn nieuwsbrief krijgen een mooie openingskorting, die vrijdag verstuurd wordt. En ook in de toekomst zullen mijn trouwe nieuwsbrief-lezers exclusieve aanbiedingen krijgen op artikelen in mijn shop, ook voor bijvoorbeeld online cursussen en workshops. Jij kan je ook aanmelden op ‘aanmelden nieuwsbrief’.

Wat online cursussen en workshops betreft: hiervoor ben ik momenteel een aanbod aan het uitwerken en ik hoop hier jullie snel meer over te kunnen melden. Wordt vervolgd…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie