Interieurfotografie

SVZ interieur SVZ interieur
Foto’s interieur SVZ

Afgelopen periode heb ik het interieur van twee bedrijven mogen fotograferen. Het waren de kantoren van Gazprom Energy te ‘s-Hertogenbosch en het kantoor van SVZ te Breda. Beide bedrijven waren overigens niet de opdrachtgevers.

De foto’s zijn gemaakt voor verschillende klanten, elk vanuit hun eigen expertise betrokken bij de (her)inrichting van desbetreffende kantoren. Een mooie uitdaging dus om goede foto’s van de interieurs te maken waarbij de wensen van de verschillende klanten goed aanbod komt.

Zoals altijd ga ik voorafgaand aan het project het kantoor bekijken, vaak tezamen met de klant(en). Dan wordt besproken wat er gefotografeerd moeten worden en welke elementen in het interieur essentieel zijn. Ik maak dan ook werkfoto’s. Werkfoto’s zijn eenvoudige, ruwe foto’s die dienen als een handvat voor de compositie tijdens de shoot zelf.

Op basis van deze voorstudie maak ik een plan van aanpak en bijbehorende offerte. Klanten weten dus van te voren goed wat zij kunnen verwachten. En een klant die niet bij een voorstudie aanwezig kon zijn, kan door de werkfoto’s gedegen feedback geven op mijn plan van aanpak. Zo kan de daadwerkelijke shoot in één keer goed én naar wens gedaan worden.

Gazprom Gazprom
foto’s interieur Gazprom

Meer foto’s van beide projecten vind je in mijn portfolio onder Interieurfotografie.

 

 

Geef een reactie

Menu
We gaan van start op 19 november 2021. Je hebt geen tekenervaring nodig om mee te kunnen doen. Het tekenen is slechts een hulpmiddel.
Het trainen van je rechterbrein stimuleert jouw creativiteit, inspiratie en inzichten voor al je dagelijkse werkzaamheden.
De 7e editie 10 dagen Teken Challenge (gratis) staat volledig in het teken van het stimuleren van jouw rechterbrein.