Interieurfotografie

SVZ interieur SVZ interieur
Foto’s interieur SVZ

Afgelopen periode heb ik het interieur van twee bedrijven mogen fotograferen. Het waren de kantoren van Gazprom Energy te ‘s-Hertogenbosch en het kantoor van SVZ te Breda. Beide bedrijven waren overigens niet de opdrachtgevers.

De foto’s zijn gemaakt voor verschillende klanten, elk vanuit hun eigen expertise betrokken bij de (her)inrichting van desbetreffende kantoren. Een mooie uitdaging dus om goede foto’s van de interieurs te maken waarbij de wensen van de verschillende klanten goed aanbod komt.

Zoals altijd ga ik voorafgaand aan het project het kantoor bekijken, vaak tezamen met de klant(en). Dan wordt besproken wat er gefotografeerd moeten worden en welke elementen in het interieur essentieel zijn. Ik maak dan ook werkfoto’s. Werkfoto’s zijn eenvoudige, ruwe foto’s die dienen als een handvat voor de compositie tijdens de shoot zelf.

Op basis van deze voorstudie maak ik een plan van aanpak en bijbehorende offerte. Klanten weten dus van te voren goed wat zij kunnen verwachten. En een klant die niet bij een voorstudie aanwezig kon zijn, kan door de werkfoto’s gedegen feedback geven op mijn plan van aanpak. Zo kan de daadwerkelijke shoot in één keer goed én naar wens gedaan worden.

Gazprom Gazprom
foto’s interieur Gazprom

Meer foto’s van beide projecten vind je in mijn portfolio onder Interieurfotografie.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu
In verband met het coronavirus zijn alle OPEN workshops nog tot 1 september 2020 geannuleerd.
Vanaf 1 juni 2020 is het weer mogelijk om in-company workshops te geven, mits we voldoen aan de RIVM-richtlijnen. Ook remote workshops zijn mogelijk.
Ik heb een protocol opgesteld zodat we workshops veilig kunnen geven.
Interesse in een van de workshop? Ik bespreek graag de mogelijkheden.