Feest

Het is vandaag, 14 april 2018, dubbel feest voor mij.

Ik ben jarig (44 jaar al weer, O.M.G.) en mijn bedrijf bestaat 4 jaar.
Ik ben hartstikke trots op wat ik de afgelopen 4 jaar met mijn bedrijf heb bereikt. Vrijwel alles als autodidact mijn onderneming opgebouwd en elke dag leer ik mezelf weer nieuwe dingen bij.

Nog steeds vind ik de combinatie Fotografie en Tekenen super leuk. En werkt het ontzettend goed met daarbij mijn uitgebreide kennis en ervaring in de markering als achtergrond.
Sterker nog, juist door mijn jarenlange ervaring als markteer word ik veel gevraagd en werk ik voor grote landelijke en internationale bedrijven.

Visuele communicatie door middel van fotografisch en getekend beeld is waar ik dagelijks mee bezig ben. Het gaat daarbij altijd om het waarom, wie, wat en hoe van een bedrijf. En daarbij zorgen dat elk beeld (foto of tekening) marketing- en communicatietechnisch gezien raak is. Ik doe dat elke dag weer met veel plezier.
Alleen vandaag ga ik voor de rest van de dag feest vieren ;-).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu
We gaan van start op 1 april 2020. Dit is geen grap. Je hebt geen tekenervaring nodig om mee te kunnen doen. Het tekenen is slechts een hulpmiddel.
Het trainen van je rechterbrein stimuleert jouw creativiteit, inspiratie en inzichten voor al je dagelijkse werkzaamheden.
De vijfde editie 10 dagen Teken Challenge staat volledig in het teken van het stimuleren van jouw rechterbrein.
Meld je aan voor De Visuele Communicatie Post en en ontvang een leuk kleurboek om even tot rust te komen in deze hectische tijden.