Feest

Het is vandaag, 14 april 2018, dubbel feest voor mij.

Ik ben jarig (44 jaar al weer, O.M.G.) en mijn bedrijf bestaat 4 jaar.
Ik ben hartstikke trots op wat ik de afgelopen 4 jaar met mijn bedrijf heb bereikt. Vrijwel alles als autodidact mijn onderneming opgebouwd en elke dag leer ik mezelf weer nieuwe dingen bij.

Nog steeds vind ik de combinatie Fotografie en Tekenen super leuk. En werkt het ontzettend goed met daarbij mijn uitgebreide kennis en ervaring in de markering als achtergrond.
Sterker nog, juist door mijn jarenlange ervaring als markteer word ik veel gevraagd en werk ik voor grote landelijke en internationale bedrijven.

Visuele communicatie door middel van fotografisch en getekend beeld is waar ik dagelijks mee bezig ben. Het gaat daarbij altijd om het waarom, wie, wat en hoe van een bedrijf. En daarbij zorgen dat elk beeld (foto of tekening) marketing- en communicatietechnisch gezien raak is. Ik doe dat elke dag weer met veel plezier.
Alleen vandaag ga ik voor de rest van de dag feest vieren ;-).

 

Geef een reactie