Freebies voor het Paasweekend

Iedereen alvast een vrolijk Paasweekend toegewenst. Maar wees verstandig en blijf dit jaar thuis! Ga niet op pad en ook niet op bezoek bij mensen. Laten we met zijn allen er voor zorgen dat we zo snel mogelijk vat krijgen op het coronavirus en dat kan alleen als we ons met zijn allen samen aan de maatregelen houden.

Dat gezegd hebbende, natuurlijk willen we allemaal Pasen op welke manier ook vieren. Ik heb daarom een aantal Freebies gemaakt die je gratis kunt downloaden.
Het zijn kleurplaten van Paaseieren. En niet zo maar kleurplaten, het zijn kleurplaten met wat meer uitdaging door de daadwerkelijk rondingen van een ei. Zoals je hieronder een voorbeeld kunt zien.

Kleurplaat Paasei
Verder zijn er afbeeldingen die je samen met kinderen, geprint op wat dikker papier, kunt uitknippen en vouwen. En van te voren ook uiteraard ook kleuren.

   

Kortom, maak er een mooi Paasweekend van en blijf thuis.

Happy Easter / Vrolijk Pasen       

 

Download Freebies Pasen

Geef een reactie

Menu
We gaan van start op 19 november 2021. Je hebt geen tekenervaring nodig om mee te kunnen doen. Het tekenen is slechts een hulpmiddel.
Het trainen van je rechterbrein stimuleert jouw creativiteit, inspiratie en inzichten voor al je dagelijkse werkzaamheden.
De 7e editie 10 dagen Teken Challenge (gratis) staat volledig in het teken van het stimuleren van jouw rechterbrein.