In 2018 mocht ik voor 2 opdrachtgevers illustraties maken voor in hun boek/notitieboek.

Veel van mijn opdrachtgevers gebruiken visuals en foto’s voor interne publicaties, zoals posters en praatplaten, iconen & symbolen, animaties en dergelijke. En vaak is dat materiaal vertrouwelijk, waardoor ik helaas mijn werk lang niet altijd kan laten zien aan de buitenwereld. Daarom blijft het zo ontzettend gaaf om je werk (foto of tekening) in publicaties terug te zien. Of dit nu een fysiek boek is of online op een website. (Zie ook de pagina Publicaties.)

Boek Werkgeluk werkt! – Lieke Bezemer

Werkgeluk werkt, Lieke Bezemer, Illustraties Werkgeluk werkt, Lieke Bezemer, Illustraties

In 2018 is het boek van Lieke Bezemer over werkgeluk verschenen. Het is een praktische handleiding voor HR professionals en managers die aan de slag willen met werkgeluk binnen hun organisatie. Aan de hand van het Klaver 4 model legt Lieke uit hoe je op ieder niveau van je organisatie werkgeluk kunt implementeren.
Ik maakte diverse illustraties voor in het boek.

 

Notitieboek Leidinggevenden

Notitieboek, Illustraties Notitieboek, Illustraties Notitieboek, Illustraties

Notitieboek, Illustraties

In opdracht van een vaste klant heb ik diverse illustraties gemaakt voor een notitieboek voor alle leidinggevenden in hun organisatie. Hierboven zie je een enkele voorbeelden van de vele illustraties die in het notitieboek zijn opgenomen. Ook hebben we enkele visuals cq praatplaten in de vorm van losse kaarten aan het notitieboek toegevoegd.

Meer werk dat van mij is gepubliceerd vind je op de pagina Publicaties.

Geef een reactie

Menu
We gaan van start op 19 november 2021. Je hebt geen tekenervaring nodig om mee te kunnen doen. Het tekenen is slechts een hulpmiddel.
Het trainen van je rechterbrein stimuleert jouw creativiteit, inspiratie en inzichten voor al je dagelijkse werkzaamheden.
De 7e editie 10 dagen Teken Challenge (gratis) staat volledig in het teken van het stimuleren van jouw rechterbrein.