Ik heb voor diverse ondernemers en organisaties illustratieve fotografie voor hun websites mogen maken.

In het najaar van 2019 heb ik de fotografie voor de nieuwe website van het Stedelijk Gymnasium in ‘s-Hertogenbosch mogen verzorgen. De website is eind 2019 live gegaan en momenteel is het overgrote deel van de website al voorzien van de nieuwe fotografie.

Deze fotografie-opdracht was een leuke en inspirerende klus om te doen. Naast het fotograferen van het gebouw zelf, heb ik ook gedurende verschillende lessen gefotografeerd. Zoals tijdens het oefenen voor de SchoolMusical en tijdens een scheikundeles.

Het leuke aan deze school is dat binnen in het gebouw op diverse plekken de muren zijn beschilderd door de studenten zelf. Bij het binnenkomen van het gebouw krijg je dan ook meteen veel inspiratie en motivatie om creatief aan de slag te gaan. Hieronder enkele screenshots van de website:

Fotografie voor de website van het Stedelijk Gymnasium in 's-Hertogenbosch
Fotografie voor de website van het Stedelijk Gymnasium in 's-Hertogenbosch
Fotografie voor de website van het Stedelijk Gymnasium in 's-Hertogenbosch

Fotografie voor de website van het Stedelijk Gymnasium in 's-Hertogenbosch

Ik heb in de afgelopen jaren voor diverse websites de illustratieve fotografie mogen verzorgen. Zoals voor Pranaz, Bureau Emergo en Post Research.
Het is voor je website natuurlijk een groot pluspunt om op maat gemaakte fotografie te gebruiken in plaats van stockfotografie. Door een fotograaf in te huren en specifieke unieke foto’s voor jouw website te laten maken kun je jouw eigen stijl en waar jij als onderneming voor staat het beste uitdrukken.
Stockfoto’s zijn natuurlijk lekker makkelijk en snel geregeld. Alleen iedereen kan diezelfde foto’s aanschaffen of gebruiken. Het is meestal ook goed zichtbaar dat het om een stockfoto gaat. De stockfoto’s zijn vaak heel erg generiek, dus je mist vaak toch de feeling met jouw onderneming en wat jij wilt uitstralen als bedrijf (en/of persoon).

Je kunt de fotografie voor jouw eigen website zo goedkoop en zo duur maken als je zelf wilt. Hoe ingewikkelder en complexer de fotografie, hoe duurder. Maar ook des te unieker. En vergis je niet, ook stockfoto’s zijn lang niet altijd goedkoop.

Meer voorbeelden van door mij gemaakte illustratieve fotografie vind je hier.

Geef een reactie