Kleurplaat

Hitterecord vandaag. Gisteren was al de hitterecord van 1944 verbroken, maar nog geen 24 uur later is dit record al weer verbroken.
Het is een historische dag: nooit eerder was het in Nederland meer dan 40 graden……

Het is wat mij betreft geen reden tot vreugde. Nog los van het feit dat ik zelf slecht tegen warmte kan, maar waar gaat dit heen? Een nieuw klimaat, maar met heel veel nadelen.

Ik heb al enkele tekeningen op social media gepost, gelinkt aan de hitte. En met zo’n zonnekracht en zulk slechte luchtkwaliteit kun je beter binnen blijven. Dus wat doe je dan? Netflixen, boek lezen of wat kleuren… Daarom heb ik een kleurplaat, gerelateerd aan het hitterecord, gemaakt die je hier gratis kunt downloaden. kleurplaat hitterecord, 5 jarig jubileum, kleurboek

Een kleurplaat? denk je wellicht. Als je mijn nieuwsbrief ontvangt, weet je dat mijn onderneming dit jaar 5 jaar bestaat. En in april heb ik een preview versie van een kleurboek gedeeld met al mijn lezers. Dit kleurboek ga ik steeds verder uitbreiden en aan het einde van het jaar delen met alle mensen die aangemeld staan.

Wil je ook het kleurboek ontvangen en steeds weer andere give aways, tips & tricks en inspiratie met betrekking tot visuele communicatie?
Meld je dan ook aan. De andere bijna 2000 inschrijvers kunnen het niet mis hebben, toch?
En no worries, je krijgt geen overload aan mail, gewoon 1 x per 2 maanden een superleuke nieuwsbrief.
Soms eentje extra ;-).

 

Creative Commons-Licentie
Kleurplaat Hitterecord van Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

Geef een reactie