Mobiele Telefoons

Ik vond het een leuk idee om eens alle mobiele telefoons die ik ooit heb gehad, van de allereerste tot mijn huidige telefoon op een rijtje te zetten.
De meeste heb ik inmiddels al niet meer in mijn bezit. Ik heb geprobeerd de juiste volgorde aan te houden… Tussen mijn 2e en 3e telefoon zit best een lange periode. Ik kan mij echter niet herinneren of ik in de tussenliggende periode nog een ander toestel heb gehad.

Mijn all time favorites zijn de Samsung X830 en de Nokia 6700 slide. Lekker klein en compact zonder al teveel poespas. In tegenstelling tot mijn huidige iPhone 6s Plus ;-). Van de iPhone 6s Plus is het grote scherm zeker ideaal. Voor fotograferen en filmen, video’s bekijken én lezen.
Toch verlang ik terug naar een kleine telefoon waarmee je kunt bellen, sms-en en whatsappen. Met dan wel een goede camera (front & back) en een app als Snapseed. Al het andere kan eigenlijk gewoon op de computer gedaan worden. Dus ik verwacht dat mijn volgende toestel een kleiner formaat gaat worden. Waarschijnlijk wel een iPhone aangezien ik alles van Apple heb en dat werkt perfect met elkaar. Maar dan moeten ze wel eerst de camera’s significant verbeteren.

PS: Wil je leren betere foto’s maken (en bewerken) met je smartphone, meld je dan aan voor de workshop Smartphone Fotografie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu
Live online workshop
Via Microsoft Teams.
Wist je dat de workshop
Zakelijk Tekenen
ook op afstand gegeven wordt?
In-company workshops zijn trouwens ook gewoon nog te boeken. Uiteraard coronaproof en volgens de RIVM-richtlijnen.
Interesse? Klik op onderstaande button voor meer informatie en de datums.
LIVE ONLINE WORKSHOP
Via Microsoft Teams.
Wist je dat de workshop
Smartphone Fotografie
ook op afstand gegeven wordt?
In-company workshops zijn trouwens ook gewoon nog te boeken. Uiteraard coronaproof en volgens de RIVM-richtlijnen.
Interesse? Klik op onderstaande button voor meer informatie en alle datums.