Mobiele Telefoons

Ik vond het een leuk idee om eens alle mobiele telefoons die ik ooit heb gehad, van de allereerste tot mijn huidige telefoon op een rijtje te zetten.
De meeste heb ik inmiddels al niet meer in mijn bezit. Ik heb geprobeerd de juiste volgorde aan te houden… Tussen mijn 2e en 3e telefoon zit best een lange periode. Ik kan mij echter niet herinneren of ik in de tussenliggende periode nog een ander toestel heb gehad.

Mijn all time favorites zijn de Samsung X830 en de Nokia 6700 slide. Lekker klein en compact zonder al teveel poespas. In tegenstelling tot mijn huidige iPhone 6s Plus ;-). Van de iPhone 6s Plus is het grote scherm zeker ideaal. Voor fotograferen en filmen, video’s bekijken én lezen.
Toch verlang ik terug naar een kleine telefoon waarmee je kunt bellen, sms-en en whatsappen. Met dan wel een goede camera (front & back) en een app als Snapseed. Al het andere kan eigenlijk gewoon op de computer gedaan worden. Dus ik verwacht dat mijn volgende toestel een kleiner formaat gaat worden. Waarschijnlijk wel een iPhone aangezien ik alles van Apple heb en dat werkt perfect met elkaar. Maar dan moeten ze wel eerst de camera’s significant verbeteren.

PS: Wil je leren betere foto’s maken (en bewerken) met je smartphone, meld je dan aan voor de workshop Smartphone Fotografie.

Geef een reactie