Naast fotograaf ben ik ook tekenaar en kun je bij mij terecht voor illustraties, praatplaten en andere visuals en getekende animaties.

Het werk dat ik ik teken is zeer veelzijdig. Zo teken ik illustraties, logo’s, iconen en symbolen voor o.a. websites. Teken ik de ene keer een visual van een customer journey of een business update en de andere keer word ik ingehuurd om de ideeën die tijdens een marktonderzoek worden genoemd te tekenen. Ik teken zowel digitaal als analoog (oftewel gewoon met tekenpennen en stiften op papier).

In overleg met de opdrachtgever bekijken we of digitaal dan wel analoog tekenen wenselijk is. Het meeste wordt digitaal getekend, waarbij ik een analoge stijl aan houd. Verder wordt de stijl van tekenen afgestemd op zowel de gedetailleerdheid van de tekeningen en kleurgebruik.

Daarnaast geef ik workshops en in-company trainingen, voor iedereen die graag wilt leren visueel te communiceren door middel van tekenen. Zoals de open workshop Iedereen kan visueel notuleren en de workshop zakelijk tekenen.

Het werk dat ik maak is meestal vertrouwelijk. Ik kan dus niet al mijn werk laten zien op deze website en logo’s en dergelijk zijn doorgestreept. Toch krijg je zo een indruk van mijn werk als tekenaar.

Ik maak ook getekende animaties :

 

[postgallery_grid id=”VN” title=”Portfolio Tekenen” data_source=”data-4″ categories=”” slidesetid=”Tekenen” portfolio_categories=”” orderby=”ASC” content_type=”titleimage” columnpadding=”column_padding” filtering=”” masonry=”masonry” imageeffect=”frame” imgwidth=”500″ lightbox=”yes” zoomhover=””]
[button title=”Huur mij in als tekenaar” type=”linkbutton” color=”link_color” icon=”fa-pencil” align=”aligncenter” url=”http://yvonnedehont.nl/contact/” target=”_self”]

Geef een reactie