Tiny Drawings

Ik zag een leuk bericht voorbij komen, genaamd ‘Great Paintings Come In Tiny Packages’. Hierin zie je een overzicht van miniatuur waterverf schilderijtjes van Lathifah Rahmadiyanti.

Dit bericht triggerde mij om weer eens een miniatuur sketchbook op te pakken. In Februari 2016 heb ik een maand lang elke dag een tekening gemaakt in een miniatuurboekje. Zie hieronder enkele voorbeelden van toen.

Overigens kun je nóg kleiner tekenen. Zo volg ik op instagram Lorraine Loots. Ongelooflijk hoe klein haar tekeningen en schilderijtjes zijn. Matt Fussel, ook geïnspireerd door Lorraine Loots, laat zien hoe je zulke kleine tekeningen maakt én wat de voordelen van klein tekenen zijn.

Overigens heb ik destijds mijn miniatuur sketchbook gemaakt naar aanleiding van een online cursus op Sklilshare. Daar heb ik de cursus ‘Sketchbook Magic 1‘ van Ria Sharon gevolgd. Erg leuk om te doen. Skillshare is sowieso een super leuke tool om diverse online lessen/cursussen te volgen.

Een totaal overzicht van alle tekeningen vind je op mijn Pinterest-board.

       

Geef een reactie

Menu
We gaan van start op 19 november 2021. Je hebt geen tekenervaring nodig om mee te kunnen doen. Het tekenen is slechts een hulpmiddel.
Het trainen van je rechterbrein stimuleert jouw creativiteit, inspiratie en inzichten voor al je dagelijkse werkzaamheden.
De 7e editie 10 dagen Teken Challenge (gratis) staat volledig in het teken van het stimuleren van jouw rechterbrein.