To all the single ladies.

Elk jaar op Valentijnsdag wordt je overspoelt met ‘Vier de liefde”. En dan vooral de liefde voor / met die ‘significant other’. Maar wat nu als je geen partner hebt? Het gaat er bij mensen vaak niet in dat jij niet diepongelukkig bent, omdat je jouw leven niet deelt met een man of vrouw. En ja, sommige singles zijn daarom ook ongelukkig en op zoek naar een relatie.

Want het single leven is niet altijd zo leuk. Nee, het is soms echt moeilijk om single te zijn. Alles wat je doet, van opstaan tot werken, van boodschappen tot vuilnis wegbrengen, van verzekeringen tot vakanties, van verdriet tot vreugde, van een nieuwe iPhone tot de reparatie van jouw auto. Alles, echt álles doe je meestal alleen. Je kunt af en toe wel hulp inschakelen, maar het meeste moet toch echt uit jezelf komen. Er is niemand die je opwacht, toejuicht, motiveert, steunt of even een knuffel geeft als het tegen zit.

En toch kan single zijn ook echt te gek zijn. Je hoeft namelijk met niemand rekening te houden en je trekt je gewoon eigen plan. Dus ben jij een single lady? Wel of niet op zoek naar relatie? Laat je vandaag niet gek maken en vier de liefde voor jezelf! Jij verdient het.

Happy Valentine’s Day!

NB: Ook geïnteresseerd in een getekende animatie? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Geef een reactie