Wedstrijdvoorwaarden Webinar Vakantiefoto’s

d.d. 6 juli 2020

De Wedstrijd 

  1. Maak een vakantiefoto met je smartphone
  2. Like de Facebookpagina
  3. Upload jouw foto als reactie op het bericht op Facebook.

Voorwaarden

Inzenders dienen deel te hebben genomen aan de Webinar Vakantiefoto’s op 17 of 27 juli 2020. Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen zal de inzendingen daarop beoordelen en eventuele uitsluiten van deelname aan de wedstrijd.
De foto moet in de zomer van 2020 en met een smartphone gemaakt zijn.
Foto’s gemaakt met een ander apparaat dan een smartphone worden van deelname uitgesloten. Ook bij een vermoeden van afwijking van deze vereiste.
De foto mag bewerkt zijn met behulp van een app op de telefoon.
De foto mag landscape, portrait of vierkant zijn.

Termijn

De wedstrijd gaat van start zodra de Webinar inclusief de Wedstrijd als bericht is gecommuniceerd op Facebook en Instagram. Op de Facebookpagina zal dit bericht bovenaan vastgezet worden.
Uiterste inlever/upload datum voor deelname is 31 augustus 2020.

De winnaars worden bepaald door Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen. De foto’s worden beoordeeld op de basisprincipes van fotografie en creativiteit. De uitslag wordt op 7 september 2020 bekend gemaakt. Over de uitslag wordt niet gediscussieerd.

Bekendmaking

De winnaars worden via de Facebookpagina door middel van een openbaar bericht bekend gemaakt. De uitslag wordt op 7 september 2020 bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet gediscussieerd worden. Daarna zal er contact worden opgenomen met de winnaars (via Facebook Messenger).

Ontvangen prijzen

Voor de 2 live prive lessen wordt een datum afgesproken met de winnaars. De 5 opzetlenzenkits worden opgestuurd naar de deelnemers. De 5 x e-books worden per e-mail (download link) aangeleverd.

De winnaars kunnen tot uiterlijk 3 november 2020 (2 maanden na bekendmaking van de winnaars op de Facebookpagina) hun prijs claimen. Daarna vervalt deze. Deelnemers dienen zelf op 7 september 2020 of daarna op de Facebookpagina te kijken of zij tot een van de winnaars behoren.

Indien een winnaar via Facebook Messenger niet reageert of niet bereikbaar is, dient deze winnaar zelf contact op te nemen met Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen.

Download de wedstrijdvoorwaarden