Welk type camera neem jij mee op vakantie?

Ga je op vakantie? Welk type camera neem jij mee op vakantie? Je vakantie kent talloze momenten die je maar al te graag vastlegt: of je naar Normandië in Frankrijk gaat, geniet van de ondergaande zon op Mallorca of dobberen op het Gardameer. Het liefst maak je van deze momenten blijvende herinneringen. Maar je hebt waarschijnlijk geen zin om te sjouwen met een grote zware spiegelreflexcamera.

Grofweg zijn er 7 soorten camera’s (spiegelreflexcamera daar buiten gelaten):Welk type camera neem jij mee op vakantie?

Compactcamera
Bridgecamera
Systeemcamera
Instantcamera
Wegwerpcamera
Outdoorcamera
Smartphone

Compactcamera

De naam verklapt het eigenlijk al, een compactcamera is een alleskunner. De camera is klein van formaat en licht waardoor hij makkelijk in je broekzak past. Verder is de camera eenvoudig te bedienen. Een compactcamera heeft soms ook een groot zoombereik tot wel 40x. Op het scherm zie je precies wat je fotografeert. Deze kun je vaak ook kantelen. Ideaal voor selfies. En, wil je jouw foto’s snel delen? Dat gaat super makkelijk via WiFi of Bluetooth.

Canon Powershot G7X mark II
De Canon Powershot G7X mark II compactcamera geeft je de creatieve mogelijkheden van een spiegelreflexcamera, maar dan in zakformaat. En die prachtige beelden die je maakt deel je eenvoudig met je sociale omgeving via Wi-Fi. Naast het gebruik van automatische instellingen is het ook mogelijk om gebruik te maken van de handmatige instelmogelijkheden. Profiteer van handmatige controle over diafragma, sluitertijd en ISO-waarde voor onbeperkte creativiteit.

Welk type camera neem jij mee op vakantie?
Canon Powershot G7X mark II

 

Sony Cybershot DCS-RX100 mark VII
De Sony Cybershot DSC-RX100 mark VII is een premium compact camera die prestaties levert van groot formaat. De camera levert enorm snelle prestaties en biedt meerdere functies met betrekking tot autofocus. De Sony Cybershot DSC-RX100 VII beschikt over een geweldige sensor, een super lichtsterke lens en een snel autofocussysteem.Daarnaast kan de camera zelf onderwerpen, zoals gezichten of dieren, herkennen waardoor je de scherpte altijd op de juiste plek hebt. Hierdoor kan je geweldige portretten schieten met een onscherpe achtergrond, zelfs op dieren (zoals honden en katten, maar ook wildlife). Dit alles maakt de RX100 VII een van de beste compactcamera van dit moment. De ingebouwde Wi-Fi connectiviteit maakt het direct delen van afbeeldingen mogelijk, evenals het op afstand besturen van de camera wanneer het verbonden is met mobiele apparaten.

Goedkopere variant is: Sony DSC-RX100 III

Sony Cybershot DSC-RX100 mark VII

 

Fujifilm X100VI compact camera
De Fujifilm X100VI is niet alleen een hoogwaardige premium camera, hij ziet er ook nog eens geweldig uit! De camera heeft een retro design en bovenop de camera zijn verschillende instelwielen te vinden zodat je eenvoudig je camera-instellingen kan aanpassen. Verder is de lens super scherp én beschik je over 20 filmsimulaties waardoor je beelden meteen een creatieve look krijgen. Dit maakt de Fujifilm X100VI zeer populair voor straat- , reportage- en portretfotografie. Het is dan ook echt een geweldige camera voor de fanatieke fotograaf. De Fujifilm X100VI is wel fors aan de prijs.

Fujifilm X100VI

Bridgecamera

Een bridgecamera is een camera die zich onderscheidt van de compact camera door zijn uiterlijk dat op een spiegelreflexcamera lijkt en (vaste) sterke zoomlens. Een Bridgecamera heeft daarnaast extra focus op goede grip en beschikt – meestal – over een opklapbare flitser. Sommige bridgecamera’s doen niet onder voor een spiegelreflexcamera of systeemcamera doordat ze met een hoogwaardige lens zijn uitgerust. De bridgecamera is dus een prima keus!

Een bridge camera is een kruising tussen een compactcamera en een systeemcamera. Ze hebben vaak een vast objectief met een groot zoombereik en bieden vaak meer controle over instellingen dan een compactcamera, maar zonder de verwisselbare lenzen en het grotere formaat van een systeemcamera. Vaak hebben bridgecamera’s een kleinere beeldsensor dan systeemcamera’s waardoor de beeldkwaliteit iets minder hoog is

Panasonic Lumix DMC-FZ300 zwart
Een mix van een alles-in-een zoom, 4K video, en veelzijdige mogelijkheden. De Panasonic Lumix DMC-FZ300 is een compactcamera geoptimaliseerd voor de multimedia beeldmaker. Voor de compositie van beelden en het aanpassen van instellingen, is de camera uitgerust met een groot kantelbaar LCD-touchscreen.
Met behulp van de WiFi-connectiviteit kun je foto’s en video’s snel delen en jouw camera op afstand bedienen met een gekoppelde smartphone of tablet.

Panasonic Lumix DMC-FZ300


Canon PowerShot SX70 HS
Ben je op zoek naar een goede compactcamera, maar wil je er niet teveel geld aan uitgeven? Kijk dan eens naar de Canon PowerShot SX70 HS. Dit is een kleine camera die je met gemak kan meenemen. Maar vergis je niet, de SX740 zit vol met mogelijkheden! Zo beschik je over 40x optische zoom, wifi, gemakkelijk en snel scherp stellen op je onderwerp en Full HD video mogelijkheden. De SX70 combineert een zeer gevoelige sensor met een beeldprocessor, zodat kleuren realistisch en gedetailleerd worden vastgelegd, zelfs bij weinig licht. Met het kantelbare scherm kun je vanuit bijna elke hoek fotograferen.mDankzij de ingebouwde Wi-Fi kun je je opnamen draadloos overzetten naar je computer of iOS- of Android-apparaat met de gratis te downloaden Canon Camera Connect-app.

Canon Powershot SX70 HS

 

Sony Cybershot DSC-RX10 Mark IV
De Sony Cybershot DSC-RX10 Mark IV is een compacte camera met een snelle autofocus. De razende snelheid is dan ook een van de kernkwaliteiten van deze camera. Deze compactcamera is ideaal voor het fotograferen op afstand dankzij de 24-600mm lens, maar hij is ook zeer geschikt voor macrofotografie. De camera heeft een kantelbaar LCD-scherm. Dit scherm beschikt over Touch Focus en Touch Pad functie. Het LCD scherm is uitgerust met WhiteMagic technologie wat ervoor zorgt dat het scherm in alle omstandigheden helder is.

Welk type camera neem jij mee op vakantie?
Sony Cybershot DSC-RX10 mark IV

Systeemcamera

Voor een groot fotografisch bereik op vakantie is een systeemcamera het beste. Het vormt de perfecte middenweg tussen formaat en kwaliteit. Het heeft namelijk dezelfde kwaliteit als een spiegelreflexcamera, maar is een stuk compacter omdat het geen spiegel bevat ‘mirrorless’). Je stelt hem dus volledig naar eigen wens in en hebt de mogelijkheid om van lens te wisselen. Hierdoor maak je eenvoudig verschillende type foto’s.

Canon EOS-R10
De Canon EOS-R10 zit boordevol met interessante mogelijkheden. Dat maakt het een heel geschikte camera voor veel fotograferen. Wie de Canon EOS R10 in handen krijgt, zal opvallen hoe klein en compact deze camera is. Maar laat je hier niet door misleiden. Deze camera doet in veel opzichten niet onder voor duurdere modellen en spiegelreflexcamera’s. Vind je de Canon EOS R10 te klein, houd er dan rekening mee dat er geen losse batterijgrip beschikbaar is. Wie grote handen heeft kan dit een nadeel vinden. De camera is duidelijk gericht op de hobbyfotograaf. Alles in het menu, en de mogelijkheden die je krijgt, wijzen daarop. Je ziet dit ook terug in de extra standen op het PASM wiel, met de stand voor creatieve en scène settings.

Canon EOS R10 + Canon RF-S 18-45mm

Goedkopere variant (instapmodel) is: Canon EOS R100


Fujifilm X-T50

De Fujifilm X-T50 is een systeemcamera waarmee je geniet van haarscherpe beelden. De opvolger van de X-T30 II is perfect handzaam zonder compromissen op beeldkwaliteit. De van Fujifilm bekende tactiele fotografie-ervaring en de compactheid van het model maken de X-T50 perfect voor reizigers en alledaagse fotografie. Deze camera maakt scherpe, heldere beelden met weinig tot geen ruis. De autofocus is snel en accuraat. Dankzij onderwerpherkenning op basis van deep learning AI is je gewenste onderwerp snel gevonden en in focus. Het ontwerp van de camera is strak en compact met de welbekende retro look. De camera bevat tal van tastbare knoppen en draaiwielen voor een bijna analoge fotografie-ervaring.

Fujifilm X-T50 + Fujifilm XC 15-45mm

 

Nikon Z50
De Nikon Z50 is een compacte systeemcamera voor fotografen die er graag op uit trekken. In combinatie met de veelzijdige zoomlens is deze set ideaal voor reisfotografie. Je maakt zowel overdag als ‘s nachts gedetailleerde foto’s dankzij de lichtsterke sensor. Je stelt snel scherp met het geavanceerde autofocussysteem. De oogherkenning werkt zelfs bij bewegende onderwerpen, wat de camera geschikt maakt voor portret- en straatfotografen. Zo leg je eenvoudig de spannende momenten op straat vast.

Nikon Z50 + Nikkor Z DX 18-140 VR

Instantcamera

Wil je jouw vakantie op een unieke manier vastleggen? Neem dan een instantcamera. Met deze camera druk je jouw vakantiefoto’s direct af. De witte rand rondom de foto kun je voorzien van leuke stickers en tekeningen, een datum of een persoonlijk bericht. Zo heb je meteen een fysieke herinnering die je bij thuiskomst op de muur kan plakken. Of je deelt ze direct met je vakantievrienden.

Fujifilm Instax Mini EVO
De Fujifilm Instax Mini EVO is de beste instant polaroid camera uit onze lijst. Deze camera past goed bij mensen die perfecte uitgeprinte foto’s willen hebben. Je kan met deze instant camera zelf kiezen welke foto jij wilt uitprinten. Verder kan je met de ingebouwde spiegel, flitser en macro-stand perfect selfies maken. De camera is eenvoudig te gebruiken. Daarnaast kan je de foto’s in verschillende effecten en filters uitprinten. Kortom, de Fujifilm Instax Mini EVO is perfect als je op zoek bent naar een eenvoudig camera, waarbij je kan kiezen welke foto’s je wilt uitprinten.

Welk type camera neem jij mee op vakantie?
Fujifilm Instax Mini EVO


Polaroid Now+ Generation 2

De Polaroid Now+ Generation 2 is een analoge, autofocus polaroid camera. Deze nieuwe polaroid camera beschikt tegenwoordig over meer innovatie en functionaliteiten. Men noemt dit apparaat ook wel de meest creatieve camera in de heden. Zo krijg je ook 5 meegeleverde lensfilters. Je kan creatieve foto’s maken die bij jouw stemming passen. Deze lensfilters kunnen op de lens van de camera worden geschroefd. Tenslotte beschikt alleen de “Now+” versie over de Polaroid Now+ app. Je kan met deze app de camera bedienen vanaf jouw smartphone. Ook kan je met de app creatieve instellingen aanpassen, zoals exposure langer instellen, foto’s dubbel belichten, handmatige modus gebruiken en nog veel meer. Nadeel is wel dat de camera niet bepaald compact is.

Polaroid Now+ Generation 2


Fujifilm Instax Mini LiPlay

De Fujifilm Instax Mini LiPlay is een compacte digitale instant camera. Deze camera neem je gemakkelijk overal mee door zijn formaat. Deze camera beschikt over een selfie spiegeltje, waardoor je gemakkelijk selfies kan maken. Verder kan je de camera ook gebruiken om foto’s uit te printen vanaf jouw smartphone. Maar de leukste functie is toch de audio knop. Je kan geluid op een foto opnemen. Wanneer je van deze functie gebruikt maakt, komt op jouw afgedrukte foto een QR code. Als je deze scant, kan je jouw opgenomen geluid afspelen. Dit maakt je foto nog meer uniek dan dat die al was. Het is mogelijk om zo vaak mogelijk de foto’s uit te printen met deze instant camera. Alleen is het wel aangeraden om jouw camera geheugen te vergroten met een SD-kaart.

Fujifilm Instax Mini LiPlay

 

Summer is coming. Dust off your polaroid camera!
Mijn polaroid camera: Fujifilm instax mini 90 neo classis

Wegwerpcamera

Je kent ze misschien nog wel van vroegere vakanties of schooluitjes: de wegwerpcamera’s. Foto’s schieten en nergens over na hoeven denken. Natuurlijk tussendoor wel even het rolletje doordraaien. Bij thuiskomst lever je de camera in en wacht je in spanning of op de afdrukken. Zijn ze gelukt of zijn een paar foto’s misschien te donker of te licht? Het hoort allemaal bij de charme van de analoge wegwerpcamera. Je herleeft je vakantie met een tastbare herinnering.

Kodak Fun Saver
De Kodak Funsaver-camera is een eenvoudige wegwerpcamera met een goede ingebouwde flitser, waardoor je zelfs in donkere ruimtes nog steeds goed belichtte foto’s kunt maken.
Het gebruik van de camera is erg makkelijk; je hoeft alleen maar op de ontspanknop te drukken en de camera doet de rest. Er zijn geen ingewikkelde instellingen of knoppen om mee te worstelen.
De camera voelt stevig aan en de foto’s zijn van goede kwaliteit.
Makkelijk en leuk in gebruik. Deze camera is klein genoeg om hem overal mee naartoe te nemen.
Perfect voor wanneer je voor het eerst op film wilt fotograferen. En een geweldige camera die je overal mee naartoe kunt nemen waar je je geen zorgen over hoeft te De camera geeft warme, levendige kleuren en is zowel binnen als buiten te gebruiken.

Kodak Funsaver


Blu Waterdichte Wegwerpcamera

Met deze camera van Blu kun je ook onder water de mooiste foto’s maken. Deze camera wordt namelijk geleverd met een waterdichte beschermcase. Dat is pas handig op vakantie!
De BLU camera is een gebruiksvriendelijke camera die garant staat voor foto’s van goede kwaliteit. Met het meegeleverde filmrolletje kunnen 12 foto’s ontwikkeld worden. Daarna kan het rolletje vervangen worden, waardoor de camera herbruikbaar is. Let wel op, want dit is een kindercamera. Hoewel de foto’s van goede kwaliteit zijn, zijn ze niet van professionele kwaliteit.
De kwaliteit is goed met een solide behuizing van de camera. Deze camera is leuk voor kinderen maar ook om zelf op een laagdempelige manier te experimenteren met analoge fotografie.

Welk type camera neem jij mee op vakantie?
Blu Waterdichte Wegwerpcamera


Fujifilm Quicksnap Flash

De Fujifilm Quicksnap Flash 27 is een veelzijdige wegwerpcamera met ingebouwde flitser en een modern, fris en kleurrijk uiterlijk. De camera is voorzien voor 27 foto’s, waardoor je in vrijwel alle omstandigheden kunt fotograferen, zelfs bij weinig licht. De Quicksnap Flash levert prima resultaten, is direct klaar voor gebruik en door het compacte formaat stop je de camera bovendien gemakkelijk in jouw zak of tas. Geschikt voor alle gelegenheden, feestjes, strand, landschappen en portretten, zelfs bij weinig licht.

Fujifilm Quicksnap Flash

Outdoorcamera

Voor de echte sportieve en actieve vakantiegangers zijn er outdoorcamera’s, zoals onderwatercamera’s en actioncams. Deze camera’s zijn klein, licht en robuust. Kou, schokken, stof, zand en water vormen daardoor geen probleem. Omdat je je tijdens alle actie niet bezig wilt houden met de instellingen, zijn de camera’s voorzien van automatische standen. Met deze camera’s kun je dus onbezorgd sandboarden, raften, paragliden en/of snorkelen.

Actioncamera’s

Insta360 X4
De Insta360 X4 is een 360° actioncam waarmee je verbluffende video en gedetailleerde foto’s schiet. De 360° video’s neem je op in hoogwaardige kwaliteit. Ook de slowmotion shots zijn van perfecte kwaliteit. Door de 360° is de selfiestick niet zichtbaar in je opnames.

Insta360 X4


GoPro Hero 12 Black

De GoPro Hero 12 Black combineert een hoge beeldkwaliteit met een soepele HyperSmooth-videostabilisatie en een opgepepte accuduur. Je schiet geweldige video’s en krijgt ultieme details in je beelden met High Dynamic Range (HDR).

GoPro Hero 12 Black


DJI Osmo Pocket 3

De DJI Osmo Pocket 3 is een actioncam met stabilisatie die in elke broekzak past. Hij heeft een grote 1 inch sensor aan boord. Daarmee schiet je betoverende en vloeiende 4K-video én foto’s. Aan boord zijn de allerlaatste techsnufjes als ActiveTrack 6.0.

Welk type camera neem jij mee op vakantie?
DJI Osmo Pocket 3

Onderwatercamera’s

OM SYSTEM Tough TG-7
De OM SYSTEM Tough TG-7 heeft de robuuste ‘Tough’-kwaliteiten die je in staat stellen adembenemende foto’s en video’s vast te leggen, zowel boven als onder water.
Hij is waterdicht tot wel 15 meter diepte en met een optionele onderwaterbehuizing zelfs tot 45 meter. Of je nu in ijskoude omgevingen tot -10°C of in stoffige gebieden tot 40°C werkt, de Tough TG-7 blijft betrouwbaar presteren.
Met de macro-modus diverse perspectieven vastleggen, en met optionele converters kun je je creatieve mogelijkheden nog verder uitbreiden. Voeg diverse filters toe om je video’s een unieke uitstraling te geven. Daarnaast kun je mooie timelapse en verticale video’s maken.
Deze camera gaat verder dan alleen beelden vastleggen; je kunt sensordata toevoegen aan je foto’s, zoals kompasinformatie en temperatuur, en deze vervolgens eenvoudig delen met je smartphone via de ingebouwde Wi-Fi en OI.Share-app van de TG-7. Met de Pro Capture Modus ben je er altijd zeker van dat je het perfecte shot vastlegt, met beelden voor en na het indrukken van de sluiter. De camera kun je ook op afstand bediening dankzij de draadloze afstandsbediening.

OM SYSTEM Tough TG-7


Ricoh WG-6

Een andere goede onderwatercamera is de Ricoh WG-6. Deze goede onderwatercamera is niet alleen waterbestendig, maar ook schokbestendig en vriesbestendig ontworpen. Deze camera is speciaal voor gebruik bij extreme buitenactiviteiten en -sporten. Onder water kan je met deze goede onderwatercamera tot twintig meter diep foto’s nemen. Hierdoor is het geschikt voor duikers. Het heeft ook heel eenvoudig te bedienen knoppen. Zet de ringlamp op voor wat extra licht op donkere locaties. En maak gebruik van macrofotografie om wat extra diepte aan je onderwerpen te geven.

Ricoh WG-6


Kodak Pixpro WPZ2
De Kodak Pixpro WPZ2 is een prima keuze voor als je op zoek bent naar een betaalbare en robuuste onderwatercamera. Deze camera is waterdicht tot 15 meter, stofbestendig én kan tegen een stootje, wat hem perfect maakt voor avontuurlijke activiteiten zoals snorkelen, duiken en raften. De WPZ2 heeft een 16 megapixel BSI CMOS-sensor en 4x optische zoom, wat zorgt voor goede en heldere foto’s, zelfs onder water. Daarnaast kun je met deze camera Full HD-video’s opnemen en dankzij de ingebouwde wifi kun je je foto’s en video’s eenvoudig delen. Al met al is de Kodak Pixpro WPZ2 een veelzijdige onderwatercamera voor een scherpe prijs.

Kodak Pixpro WPZ2

Smartphone

Je hoeft niet altijd een “echte” camera in te pakken als je op vakantie gaat. Tegenwoordig heeft iedereen een smartphone en daarmee kun je ook hele mooie foto’s maken. Een groot voordeel is de telefoon makkelijk  in je broekzak of tas past. Zo hoef je nooit bang te zijn dat je een leuk of mooi moment mist. Het grote nadeel is dat je verleidt wordt om continu naar je telefoon te kijken, om door social media te scrollen of je email te checken.

Samsung Galaxy S24 Ultra
De Samsung Galaxy S24 Ultra is een topklasse smartphone waar je haarscherpe foto’s mee maakt. Ook wanneer de nacht valt, want deze Galaxy-smartphone beschikt over Nightography en Space Zoom. Met de telelens van de S24 Ultra zoom je zelfs 5 keer in zonder kwaliteitsverlies. Bovendien bewerk je foto’s eenvoudig met de ingebouwde Galaxy AI assistent. De Samsung S24 Ultra is geschikt voor de zwaarste taken. Met de meegeleverde S Pen stylus bedien je de S24 Ultra extra nauwkeurig. De S24 Ultra heeft een heel groot HD scherm.
De Galaxy S24 Ultra beschikt over Circle to Search*. Zie je een leuke jas of een heerlijk gerecht dat je wilt klaarmaken? Omcirkel het object om te zoeken en meer informatie te vinden. Dit kan via WhatsApp, Instagram, YouTube of simpelweg op een webpagina die je via Google bezoekt.

Samsung Galaxy S24 Ultra


Apple iPhone Pro 15 Max

Met Apple iPhone 15 Pro Max haal je het beste van iPhone in huis. Dit model heeft een krachtige processor en een extra groot scherm. Op de achterkant zit een camera met een standaard-, groothoek- en telelens. Je maakt daar altijd scherpe foto’s en video’s mee, ook bij weinig licht dankzij de nachtmodus. Zo zoom je met de telelens tot 5 keer in zonder kwaliteitsverlies. De nieuwe actieknop aan de zijkant geef je zelf een functie. Zo open je bijvoorbeeld snel de camera. iPhone 15 Pro Max heeft minimaal 256GB opslag. Kies voor 512GB of 1TB opslag en sla al je foto’s, video’s en series op zonder zorgen. De iPhone bevat privacyfeatures waardoor je meer controle over je gegevens hebt. Heb je de hulpdiensten nodig maar heb je geen bereik en ook geen wifiverbinding, dan kun je gebruikmaken van SOS-noodmelding via satelliet. En met Ongelukdetectie kan iPhone bij een ernstig auto-ongeluk hulp inschakelen als je dat zelf niet kunt.

Apple iPhone 15 Pro Max


Google Pixel 8 Pro

De Google Pixel 8 Pro is een topklasse smartphone waar je haarscherpe foto’s mee maakt. Met de standaard-, groothoek- en telelens maak je in elke situatie een scherpe foto. Met de telelens zoom je zelfs 5 keer in zonder kwaliteitsverlies. Als Google iets doet, doen ze het goed. Door het herkenbare design zie je direct dat je iets unieks in handen hebt. Niet alleen de looks van deze Pixel zijn van pro niveau, van alle nieuwe features zijn super. De Pixel 8 Pro schrijft AI met recht in hoofdletters. Foto’s bewerken, je achtergrond personaliseren of appjes opstellen doe je in een handomdraai dankzij AI. De camera’s zijn ook weer Pixel perfect, zo schiet je altijd het perfecte plaatje. Neem daarbij maar liefst tot 2030 aan updates en je weet dat de Google Pixel 8 Pro een ijzersterk toestel is.

Google Pixel 8 Pro

Kortom, welk type camera neem jij mee op vakantie?

De hierboven genoemde opties zijn slechts enkele van de talloze camera’s die verkrijgbaar zijn. Qua grootte, mogelijkheden en prijsklasse. Ga aan de hand van de genoemde opties op zoek naar de voor jouw meest geschikte camera. En wellicht kom je zelfs bij 2 camera’s uit, bijvoorbeeld een fotocamera en een actioncamera (video).

Bonus Camera

Wil je een keer iets totaal anders, ga dan voor de Paper Shoot Camera.
De Paper Shoot Camera is een digitale camera die is ontworpen om eenvoudig, milieuvriendelijk en aanpasbaar te zijn. Het wordt “paper shoot” genoemd omdat de behuizing van de camera is gemaakt van duurzaam steenpapiermateriaal. De Paper Shoot Camera heeft doorgaans een minimalistisch ontwerp met basisfuncties en -functies. Ze zijn klein, lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken, waardoor ze geschikt zijn voor informele fotografie. Deze camera’s hebben een vaste 55 mm-lens en automatische instellingen, waardoor ze beter benaderbaar zijn voor beginners of mensen die de voorkeur geven aan een eenvoudige fotografie-ervaring.

Paper Shoot Camera

 

PS: je kunt nu het ‘Vakantie Doeboek bestellen. Het is een leuk e-book met allerlei puzzels, spelletjes, kleurplaten enzovoort.

Dit is een uniek Vakantie Doeboek voor volwassenen (en kinderen). Leuk voor in de auto, op de camping, aan het zwembad of in het vliegtuig. Vol diverse doe-dingen, om te relaxen en creatief bezig te zijn op je vakantie.

Geef een reactie