Wie ben ik

Mijn naam is Yvonne de Hont. Bijna 14 jaar heb ik in het marketingvak gezeten voordat ik met mijn eigen onderneming, als fotograaf en tekenaar, van start ging.
Mijn functietitel is dan wel niet meer ‘marketeer’, maar ik ga nog steeds als een marketeer te werk, zowel voor mijn eigen onderneming als voor mijn klanten.

Visuele communicatie door middel van fotografisch en getekend beeld is waar ik dagelijks mee bezig ben. Het gaat daarbij altijd om het waarom, wie, wat en hoe van een bedrijf. En daarbij zorgen dat elk beeld (foto of tekening) marketing- en communicatietechnisch gezien raak is.

Qua fotografie richt ik mij op het verbeelden van de missie, visie, positionering en producten / diensten van een onderneming. Zo kun je voor o.a. bedrijfsreportages, interieurfotografie, architectuurfotografie en illustratieve fotografie (o.a. voor websites en huisstijl) bij mij terecht. Ook geef ik workshops (in-company) smartphone fotografie en fotograferen met een spiegelreflex camera.

Yvonne de Hont

In mijn autonome werk heb ik een voorliefde voor conceptuele, illustratieve fotografie, waarbij ik vaak gebruik maak van diverse miniatuur objecten.

Als tekenaar maak ik illustratiesiconen en symbolen voor o.a. websites. Ik maak vooral ook visuals en praatplaten van strategieën, business plannen, customer journeys, projecten, marktonderzoeken etc. Daarnaast leer ik jou (en je team) graag hoe je zelf visuele notulen kunt maken en hoe je de essentie op één pagina kunt weergeven door middel van (in-company) workshops, zoals visueel notuleren en zakelijk tekenen. 

Wil je (nog) meer over mij en mijn werk weten lees dan ook eens deze blog: Ik heb een driehoeksverhouding… and I love it!

Kan ik je helpen met het in beeld brengen van jou en\of jouw ondernemening, neem dan telefonisch contact op (06-54328120), mail naar info@yvonnedehont.nl of via het contactformulier.

Op alle rechtsbetrekkingen van Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen zijn de Algemene Voorwaarden van Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen van toepassing. Toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden van de wederpartij wordt hierbij uitdrukkelijk van de hand gewezen.

Dit delen:
Menu
We gaan van start op 19 november 2021. Je hebt geen tekenervaring nodig om mee te kunnen doen. Het tekenen is slechts een hulpmiddel.
Het trainen van je rechterbrein stimuleert jouw creativiteit, inspiratie en inzichten voor al je dagelijkse werkzaamheden.
De 7e editie 10 dagen Teken Challenge (gratis) staat volledig in het teken van het stimuleren van jouw rechterbrein.