Wie wat bewaart, die heeft wat.

Als je opruimt, kom je nog eens wat tegen. Deze drieluik maakte ik tijdens mijn opleiding Fotografie. Als thema had ik 3 generaties en bijpassende magazines per generatie (qua sport) gekozen. Ook de opmaak van de cover heb ik gemaakt. Nog steeds een leuke serie vind ik zelf 😊.

Fotografie, spiegelreflexcamera, workshop, Fotovakschool

Of deze, gemaakt tijdens de Bosch Parade.  Van vrijdag 21 tot en met zondag 23 juni 2019 vaart de drijvende optocht wederom op de Dommel, in het historische hart van ‘s-Hertogenbosch. Bosch Parade is een wereldwijd unieke kunstmanifestatie te water, geïnspireerd op het werk van Jheronimus Bosch. Een eigenzinnige muzikale en theatrale stoet met hedendaagse objecten, verbeeldingen en verklankingen.

Fotografie, spiegelreflexcamera, workshop, Fotovakschool, Bosch Parade

Ook hebben we een keer een schilderij na moeten maken door middel van fotografie. Ook een leuke opdracht om te doen. Ik heb toen voor een stilleven gekozen van Annemarie van Wolde.

                                 Fotografie, spiegelreflexcamera, workshop, Fotovakschool

En deze foto trok ook weer mijn aandacht. Het is net alsof het gephotoshopped is. Alsof het niet echt is, maar het zijn toch daadwerkelijk 2 ramen naast elkaar op een gebouw.

Fotografie, spiegelreflexcamera, workshop, Fotovakschool

Heb je een spiegelreflexcamera en fotografeer je met de automaat? Wil je graag leren de vele mogelijkheden leren van het handmatig instellen van je camera waardoor je betere foto’s maakt? Meld je dan aan voor de workshop De basis van Fotografie. De workshop is bij uitstek geschikt voor beginners. Als je net een spiegelreflexcamera gekocht hebt of al langere tijd zo’n camera hebt en er graag meer over wilt leren. Je fotografeert waarschijnlijk vooral op de automatische stand, ook wel genoemd ‘de P van Paniek’. Daarnaast leer je meer over de basis van fotografie, zoals bijvoorbeeld compositie en kadering. Je gaat onder begeleiding opdrachten uitvoeren zodat je alles direct in de praktijk brengt.

Geef een reactie