Workshop Visueel Woordenboek

Deze workshop sluit aan op de workshop Zakelijk Tekenen. De workshop Visueel Woordenboek is los te boeken, maar indien er nog geen/weinig kennis is m.b.t. Zakelijk Tekenen is het eerst volgen van de workshop Zakelijk Tekenen sterk aanbevolen.

De workshop is alleen te boeken voor organisaties/bedrijven die een eigen (digitaal) visueel woordenboek willen opzetten

Wat is een Visueel Woordenboek? Een foodfabrikant zal voor een deel andere visuele woorden gebruiken dan bijvoorbeeld een PR-bureau. Zo zal ook een coach met andere visuele templates werken dan bijvoorbeeld een fotograaf.

In de Workshop Visueel Woordenboek staat jouw organisatie/team/afdeling centraal. Samen gaan we aan de slag om een visueel woordenboek te maken. En dit alles specifiek geënt op jouw organisatie/team/afdeling.

Visueel Woordenboek, beeldenbibliotheek

En nu hoor ik je denken: ‘allemaal leuk en aardig, maar ik kan helemaal niet tekenen’. Jawel hoor! Iedereen kan tekenen, ja echt jij ook! En door een eigen Visueel Woordenboek te maken spreken jij en je collega’s straks dezelfde visuele taal.

Boek de Workshop Visueel Woordenboek voor jouw organisatie/team en ondervindt het zelf.
Aanbod komt o.a.:
* klein stukje herhaling van de theorie m.b.t. Zakelijk Tekenen;
* samen bouwen aan een visueel woordenboek, gebaseerd op terminologie uit jullie vakgebied.

Wat gaan we doen:
* opfrissing van het Zakelijk Tekenen
* het tekenen van alle door jullie aangeleverde woorden
* keuzes maken welke visual het beste bij een woord past voor jullie organisatie/team/afdeling
* bespreken gewenste tekenstijl en kleurstelling

Na afloop worden alle gekozen visuals verzameld en zullen deze door mij uitgewerkt worden in digitale bestanden, passend bij de gewenste tekenstijl en kleurstelling. Zo hebben jullie een (digitaal) visueel woordenboek, die voor de website, presentaties en drukwerk gebruikt kunnen worden.

Het zullen in principe altijd ‘hand’ getekende symbolen en iconen worden en geen strakke grafische beelden, tenzij expliciet anders gewenst.

Getekend: zwart/wit

Visueel Woordenboek, beeldenbibliotheek

Getekend: kleur(accent)

Visueel Woordenboek, beeldenbibliotheek

Grafisch

Visueel Woordenboek, beeldenbibliotheek

De workshop wordt op maat gemaakt op basis van jullie wensen en wordt alleen op locatie (in-company) gegeven. De workshop is te boeken voor 1 of meerdere dagen (afhankelijk van het gewenste aantal woorden).

Visueel Woordenboek, beeldenbibliotheek
Visueel Woordenboek, beeldenbibliotheek

De workshop is, indien gewenst. uit te breiden met het samen bedenken en uitwerken van standaard visual templates die passen binnen jullie organisatie.

Voor meer informatie en offerte neem contact op.

Uw naam (verplicht)

Bedrijf

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Dit delen:
Menu
In verband met het coronavirus zijn alle OPEN workshops nog tot 1 september 2020 geannuleerd.
Vanaf 1 juni 2020 is het weer mogelijk om in-company workshops te geven, mits we voldoen aan de RIVM-richtlijnen. Ook remote workshops zijn mogelijk.
Ik heb een protocol opgesteld zodat we workshops veilig kunnen geven.
Interesse in een van de workshop? Ik bespreek graag de mogelijkheden.